Organic cotton pads

2018-03-04

Bomullspads av 100 % økologisk bomull for effektiv og skånsom rengjøring. Biologisk nedbrytbare og fremstilt helt uten kjemikalier.
Våre bomullspads passer perfekt inn i hudpleierutinen din, for eksempel med ansiktsvannet balancing toner. De gir en skånsom rengjøring av ansiktet og bidrar til å fjerne make-up og urenheter. De kan også brukes sammen med neglelakkfjerner til å fjerne neglelakk. Padsene har forskjellig overflatestruktur på de to sidene.
100 % økologisk bomull, to sider med forskjellig overflatestruktur, myke og lofrie, biologisk nedbrytbare 🤗 

100 % av fibrene kommer fra økologisk jordbruk, og bomullen er fremstilt helt uten plantevernmidler. Bomullen er GOTS-sertifisert (Global Organic Textile Standard) av ICEA (Ethical and Environmental Certification Institute). Det betyr at du bidrar til en bærekraftig utvikling av økologisk jordbruk når du kjøper produktet.
Bomullen har ikke gjennomgått prosesser som kan etterlate kjemiske rester i materialet. Den inneholder ingen optiske blekemidler og er ikke klorbleket. Den er biologisk nedbrytbar og komposterbar.

Inneholder 80 stk. bomullspads av 100 % økologisk bomull 💚 // send meg melding på tlf 920 36 106 om du ønsker disse eller registrer deg på foreverjea.no! Eller kjøp balancing toner + bomullspads og få en pakke ekstra bomullpads med på kjøpet. Du kan også handle via nettbutikken, og du kan handle via klarna!